VÁLLALKOZZ DIGITÁLISAN - AZ AXIS RENDSZERHÁZ KFT.-VEL

Az AXIS Rendszerház Kft. mint a GINOP 3.2.1. Modern Vállalkozások programjában regisztrált szállító partner az alábbi területeken áll partnerei rendelkezésére:

  • DOKUMENTUMMENDZSMENT MEGOLDÁSOK
  • KONTROLLING ÉS DÖNTÉSTÁMOGATÁSI RENDSZEREK

DOKUMENTUMMENDZSMENT MEGOLDÁSOK

Contentum.NET

A vállalkozz digitálisan program keretében jelen Voucher önnek 20%-ot jelent a bevezetés során alkalmazott óradíjunkból.
20 000 Ft helyett most 16 000 Ft / óra konzulensi óradíj kerül alkalmazásra a Contentum.NET rendszer bevezetése során.

Napjainkra egyre több vállalat számára elkerülhetetlenné válik, hogy dokumentumait rendszerezze és tárolja. Legtöbben a dokumentumkezelést egyszerűen az információ elektronikus úton történő iktatásának tekintik, azonban ez a terület ennél lényegesen összetettebb. A dokumentumkezelés olyan technológiákat, eszközöket és módszereket foglal magában, amelyekkel a szervezetek létrehozzák, kezelik, tárolják, keresik, továbbítják, végül lejártukat követően megsemmisítik dokumentumaikat, felügyelve azok teljes életciklusát.

A legkorszerűbb informatikai architektúrára – Intranet/WEB technológiára - épülő, moduláris felépítésű Contentum.Net alkalmazáscsomag a dokumentummenedzsment és a csoportmunka-támogatás, az irat- és ügykezelés, a munkafolyamat-vezérlés és az elektronikus ügyintézés terén egyaránt megbízható és hatékony támogatást nyújt mind a közigazgatási, mind a gazdasági szervezetek számára.

Kedvezményes ár: 16 000 Ft

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az Ön szakembere:

Kovács Zsolt
Üzletág igazgató

KONTROLLING ÉS DÖNTÉSTÁMOGATÁSI RENDSZEREK

Kontrolling és döntéstámogatási rendszer IBM Cognos Express alapokon

A vállalkozz digitálisan program keretében jelen Voucher önnek 20%-ot jelent a bevezetés során alkalmazott óradíjunkból.
20 000 Ft helyett most 16 000 Ft / óra konzulensi óradíj kerül alkalmazása a Congos Express rendszer bevezetése során.

A kontrolling- és döntéstámogatási megoldás keretében olyan szolgáltatást biztosítunk, amely alkalmas arra, hogy:

  • segítse a kontrolling osztály munkatársainak vagy a cégvezetésnek a munkáját, optimalizálva a szükséges munkaerő ráfordítást;
  • lehetővé tegye bizonyos munkafolyamatok automatizálását, támogassa azok végrehajtását;
  • segítse a cég működési hatékonyságának növelését.

Cégünk fenti célokra az IBM Cognos Express termékét javasolja

A megoldás piacon az első és eddig egyetlen integrált üzleti intelligencia (BI) és tervezési megoldás. A termék megfizethető áron biztosítja a kisvállalatok számára is a fontos alapvető jelentéskészítési, elemzési, áttekintő, teljesítménymérési, költségvetés-készítési és előrejelzési lehetőségeket.

A rendszer biztosítja, hogy a különböző vállalati adatforrásokhoz való csatlakozást, valamint az ezekből kapott inputok feldolgozását elemzési céllal. Az elemzések elvégzéséhez a döntéshozatalt megkönnyítő mutatókat definiálunk, vizualizáljuk a vállalat teljesítményét, lehetővé tesszük terv-tény adatok összehasonlítását, információt biztosítunk a szükséges döntések meghozatalához.

Kedvezményes ár: 16 000 Ft

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az Ön szakembere:

Lampert Éva
Üzletág igazgató

A termékekhez/szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!